За контакти: 0896 771 884 | office@hotel-gabrovobg.eu

......

СЕМЕЕН ХОТЕЛ "ГАБРОВО" се намира в тих и спокоен квартал,недалеч от центъра на града. Уютната обстановка,качествените услуги и любезното обслужване гарантират необходимия комфорт за Вашия престой..

Резервирай

AEK ЕТЪР

АЕК "Етър" е първият по рода си музей в България. Той е открит на 7.09.1964 г. Музеят е разположен ва 8 км. южно от гр. Габрово. Идеята за създаването на Етъра приднадлежи на Лазар Донков " В досегашните музейни експозиции не можеше да се постави зрителят в непосредствен контакт с отминалата действителност. Всичко това беше причината - пише Донков - да се роди у мен мисълта да се създаде действащ музей на открито.... за да може миналото да стане видимо, лесно за възприемане и разбиране, да може да се съхрани това огромно национално богатство.

Боженци

Според легендата село Боженци е с история на повече от 600 години. Легендата разказва за болярката Божана, която през 1393 г. при превземането на Търново избягва със семейството си и търсейки спасение в гористите планини стига до малка рекичка. Заселва се по северните склонове на Стара планина и основава село Боженци.

Дом на хумора и стаирата

ГАБРОВО (14-и век) "Имало едно време едно българско селище в полите на Балкана, където от сутрин до здрач ехтели чукове и наковални; кожари, абаджии, ножари, папукчии и гайтанджии майсторели изделия за чудо и приказ, впрягайки двигателната сила на водата

Националн мозей на образованието

Музеят е създаден през 1974 г. и е паметта на българското образование. Притежаваме над 175 000 документи, снимки и веществени материали, свързани с просветното дело от X век до наши дни.Възстановките на килийно училище, на детска градина от края XIX век., на първото новобългарско училище ще Ви накарат да почувствате духа на нашето образователно минало. Вратите ни са отворени за вас. Сигурни сме, че в нашите зали ще откриете своите ученически спомени. Вашето посещение ще бъде удоволствие за нас!

Семеен
Хотел
Габрово

разполага с единични, двойни стаи и апартаменти на разположение на гостите още са уютен лоби бар, конферентна зала, ресторант за групови посещения безплатен паркинг.

Галерия

Настаняване и цени

Единична стая

Хотела разполага с два типа единични стаи лукс на цена 50 лв и мансардна на цена 40 лв

Двойна стая

Цената на двойнате стаи е 75 лв.

Апартамент

Апартаментите са на цена 95 лв

Последни новини

20

май

2017

Карнавал Габрово 20017

Карнавал Габрово 2017 ще бъде на 20 май. Какво ще е мотото на карнавала ще разберем на 11.11 от 11:11 часа в Дома на хумора и сатирата.

12

JULY

2015

Други предстящи събития

Други предстящи събития

За контакти

Семеен хотел Габрово

Град: Габрово

Улица:бул.Хемус 4

E-mail: office@hotel-gabrovobg.eu

Контактна форма

Изпрати съобщение